Així s’acabarà la vida – Seattle

0
23

Des d’antic, el moviment ecologista ha estat cercant textos i motius inspiradors per difondre el seu missatge, i als EUA dels setanta, Ted Perry, que era guionista, basant-se en publicacions anteriors, va escriure un text commovedor que està considerat pel moviment mundial de defensors de la Terra i els drets dels pobles com una obra mestra.
El seu text ha estat recollit, adaptat i il·lustrat moltes vegades i en multitud d’idiomes al llarg i ample del planeta per tal de divulgar el missatge altermundista.
Tanmateix, el mateix Perry va reconèixer l’autoria de l’escrit com a part del guió de la pel·lícula «Home», i va esmentar les fons en les quals es va inspirar per redactar el seu text.
Evidentment, l’origen del seu escrit és la carta enviada pel cabdill Seattle en negociar l’abandonament de les seves terres amb el negociat d’afers indis del govern dels EUA, que va acabar per no complir els compromisos adquirits i signats amb els indis.
No obstant, és sabut i manifest que Perry va ser l’artífex principal de la versió més coneguda i que va alterar ostensiblement la redacció original del cabdill Seattle.

 

Más Datos del libro:
Título Així s’acabarà la vida
Autor Seattle
Año Publicación 1970
Series
Formatos Epub, Mobi, PDF, Físico
Valoración Sin puntuación

 

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Google

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Bing

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Sitio de Descargas

Deja un comentario