Els mercaders de l’espai – Frederik Pohl

0
135

Frederik Pohl i Cyril M.
Kornbluth van començar a escriure a l’inici dels anys quaranta a les revistes nord-americanes de ciència-ficció.
El 1952 van publicar en col·laboració, a «Galaxy», Gravy Planet, que ja l’any següent era editat en forma de llibre amb el títol de The Space Merchants.
A Els mercaders de l’espai acompanyem Mitchell Courtenay en una aventura iniciàtica des de les altures dels grans executius publicitaris classe estrella fins a la misèria dels engrunes, l’últim nivell en l’escala dels consumidors, en una època en què la superpoblació de la Terra fa que a la nit sigui llogat, per a dormir-hi, cada graó de les escales dels gratacels.
Una obra d’acció amb un final sorprenent, i també una dura denúncia de la societat competitiva, amb una opció clarament ecologista.
A la relació de les cent novel·les de ciència-ficció més famoses —un laboriós treball elaborat per la revista italiana «FamZine» el 1981 a partir de nou obres crítiques de referència—, Els mercaders de l’espai hi compartia el primer lloc amb La Fundació d’Asimov i Les cròniques marcianes de Bradbury.
Amb aquesta edició, doncs, oferim al lector català l’única de les tres més famoses novel·les de ciència-ficció de què encara no disposava en format digital.

 

Más Datos del libro:
Título Els mercaders de l’espai
Autor Frederik Pohl
Año Publicación 1953
Series
Formatos Epub, Mobi, PDF, Físico
Valoración Sin puntuación

 

Buscar Epub, Mobi, PDF en Google

Buscar Epub, Mobi, PDF en Bing

Buscar Epub, Mobi, PDF en Sitio de Descargas

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here