La mort d’Ulisses – Petros Màrkaris

0
135

Ulisses, el protagonista del relat que dóna títol a aquest volum, és un ancià grec que, quan veu apropar-se l’hora de la seva mort, decideix que ho enterrin en el lloc en què va començar a somiar: Istanbul, la seva veritable pàtria.
I és que el poble grec viu al segle XXI, amb l’arribada de refugiats que fugen de la guerra, la qual cosa ja va experimentar en carn pròpia al llarg de tot el segle anterior: una persecució que va acabar per als grecs en una emigració forçosa, i que es narra amb gran força en el conte titulat «Tres dies».
Però Ulisses, nouvingut al seu Ítaca somiada, ja sense res que perdre, decideix enfrontar-se temeràriament als Llops Grisos, organització paramilitar turca molt semblant a l’Aurora Daurada que, a Grècia, rebutja a tot emigrat.
D’altra banda, embolicant els relats de candent actualitat, Petros Màrkaris torna a fer-nos gaudir amb dos casos protagonitzats pel comissari atenès Kostas Kharitos, les víctimes del qual són un escriptor i un director de cinema, i una tercera recerca a càrrec del seu amic el comissari turc Murat, que transcorre entre els emigrats grecs a Alemanya.

 

Más Datos del libro:
Título La mort d’Ulisses
Autor Petros Màrkaris
Año Publicación 2012
Series Libro 11 en la Kostas Kharitos serie
Formatos Epub, Mobi, PDF, Físico
Valoración Sin puntuación

 

Buscar Epub, Mobi, PDF en Google

Buscar Epub, Mobi, PDF en Bing

Buscar Epub, Mobi, PDF en Sitio de Descargas

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here