Un rei, cop per cop – Patricia Sverlo (pseudònim)

0
194

Un rei, cop per cop, és el primer intent d’aproximació crítica a la figura de Joan Carles de Borbó i Borbó.
actual rei d’Espanya i el tabú informatiu més gran del regne.
Amb immunitat penal davant de qualsevol acte delictiu que pogués cometre, i protegit pels mitjans de comunicació convencionals com si fos una espècie en perill d’extinció.
S’han publicat molt poques coses amb un mínim d’objectivitat sobre la seva persona i sobre les seves actuacions polítiques.
En aquesta biografia no autoritzada se’l presenta com un personatge atret pel poder des de molt jove, que ha basat la seva trajectòria vital a salvar els esculls que se li han anat presentant, amb l’únic objectiu de ser rei.
Les grans fites en la seva carrera de monarca, cop per cop, han estat: la mort del seu germà, la traïció al seu pare, el cop d’Estat del 23-F, la construcció d’una important fortuna personal, diverses batalles campals per evitar que els seus escàndols sexuals veiessin la llum, tantes altres per impedir que els problemes dels seus «íntims» fossin tractats amb independència en els tribunals.
.
.
Tot això configura un currículum prou agitat que no té res a veure amb aquell personatge mitificat al qual s’atribueix, com un gran mèrit.
el fet d’haver liderat el «pacífic procés de transició democràtica».

 

Más Datos del libro:
Título Un rei, cop per cop
Autor Patricia Sverlo (pseudònim)
Año Publicación 1999
Series
Formatos Epub, Mobi, PDF, Físico
Valoración Sin puntuación

 

Buscar Epub, Mobi, PDF en Google

Buscar Epub, Mobi, PDF en Bing

Buscar Epub, Mobi, PDF en Sitio de Descargas

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here