Alfons XIV – Lluís-Anton Baulenas

0
30

El protagonista d’aquesta història és un fosc agent dels serveis secrets del règim franquista.
Acostumat a executar les ordres dels seus superiors sense qüestionar-ne els motius o la validesa, mai no hauria sospitat que després de vint anys de servei es veuria implicat en un afer d’Estat que el colºlocaria en una situació més que compromesa: la successió de Franco.
En plena lluita entre joanistes, joancarlistes i carlins, entre d’altres, perquè el seu candidat sigui designat hereu, ningú no sap que Franco té un as guardat a la màniga.
L’agent Tutusaus, en el seu paper de sicari a les ordres de la més alta jerarquia militar, serà el protagonista involuntari d’uns fets que no controla però que assumirà fidelment fins a les últimes conseqüències.
Alfons XIV.
Un crim d’Estat no és una novelºla qualsevol: Lluís-Anton Baulenas recrea una època -entre final dels 50 i principi dels 60- encara a la memòria de molts i hi situa una trama plena d’intriga i emoció en què es fa palesa la manca d’escrúpols a l’hora d’intentar assolir el poder.
Segona entrega d’una trilogia iniciada amb Noms a la sorra, aquesta és sens dubte una de les històries més ambicioses que s’han publicat en els darrers anys.

 

Más Datos del libro:
Título Alfons XIV
Autor Lluís-Anton Baulenas
Año Publicación 1996
Series
Formatos Epub, Mobi, PDF, Físico
Valoración Sin puntuación

 

Buscar Epub, Mobi, PDF en Google

Buscar Epub, Mobi, PDF en Bing

Buscar Epub, Mobi, PDF en Sitio de Descargas

Deja un comentario