El llegat d’Irina Bennington – Francesca Blanch

0
16

«Àngels Obscurs» és la història d’una història.
La història de com la llegenda i la fantasia s’entrellacen en un marc incomparable on l’amor, la rebel·lió, la màgia i el misteri s’executen en una realitat convertida en mite, el punt central que va reobrir la més arcaica de les ferides, la guerra eterna desenvolupada en l’inici dels temps.
Katye Bennington és l’última dels Bennington, la família que des de segles ençà ha viscut a la vora del llegendari llac Irwa, la llar dels misteris i fantasioses històries que tenyeixen de màgia els contes de Green Valley.
La Katye comença a experimentar estranys somnis i visions inexplicables mentre entren a la seva vida els germans Kim i Jeremy Doots.
Poc a poc anirà descobrint els poders que posseeix i la veritable història de les seves avantpassades a mesura que discerneixi la veritat de la mentida de la increïble i fantàstica història d’amor que ha servit de recurs infinit de llegendes i contes, la història de l’àngel Irwa i la seva pròpia avantpassada, la Irina Bennington.
Estirant el fil, no tan sols començarà a entreveure la veritat, sinó que es veurà involucrada en la guerra eterna iniciada en els primers capítols de la història, el conflicte entre els Àngels Obscurs, descendents de Llucifer i els Purs, els qui van lluitar amb l’arcàngel Mikah’El per expulsar-los del Cel, una guerra on mai s’haurien d’haver ficat els humans, però que la innocència i error de la Irina va reobrir en forma d’una ferida que ara demana ser curada d’una vegada per totes.
La Katye, en Jeremy i la Kim, juntament amb tota la família Armas, els Àngels Obscurs, s’uniran per fer front a l’amenaça que plantegen els Purs, per protegir a la pròpia Katye i per tancar per sempre més una història que ja fa massa temps que és viva i latent.
Les llàgrimes vesades per Irina teixeixen poc a poc la narració donant forma al que mai ha estat revelat.

 

Más Datos del libro:
Título El llegat d’Irina Bennington
Autor Francesca Blanch
Año Publicación 2010
Series Libro 1 en la Àngels obscurs serie
Formatos Epub, Mobi, PDF, Físico
Valoración Sin puntuación

 

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Google

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Bing

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Sitio de Descargas

Deja un comentario