Les revelacions de Battersea Park Road – Isabel Losada

0
15

«Saben aquelles persones que sempre desprenen optimisme, passi el que passi a les seves vides? Oi que són nauseabundes? Doncs jo vull convertir-me en una d’elles.
Vull aprendre a viure la vida de manera plena, exuberant, estúpida, alegre, estúpida.
Això és el que busco.
El camí cap a la Llum.
Però de moment no em va massa bé».
Així s’expressa, a l’inici del seu particular camí cap a la Llum, Isabel Losada, addicta a la cafeïna, al·lèrgica als esports i escèptica confessa.
La seva aventura comença en un seminari de Mirada Interior en què un centenar de participants aprèn a compartir, i continua al llarg de més d’una dotzena d’episodis, en els quals l’autora londinenca, entre altres coses, passa un cap de setmana de recés en un convent, acudeix a una trobada de deesses despullades, rep un massatge de rolfing, descobreix la irrigació colònica, o participa en un taller de sexe tàntric.
Irreverent però lliure de prejudicis, tant entretingut com honest, Les revelacions de Battersea Park Road és un llibre ple d’humor i saviesa.
Aquells que algun cop hagin sentit curiositat per la creixent oferta d’exploració espiritual de la Nova Era, gaudiran de la sinceritat desacomplexada d’Isabel Losada.

 

Más Datos del libro:
Título Les revelacions de Battersea Park Road
Autor Isabel Losada
Año Publicación 2000
Series
Formatos Epub, Mobi, PDF, Físico
Valoración Sin puntuación

 

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Google

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Bing

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Sitio de Descargas

Deja un comentario