Lladre d’ànimes – Yrsa Sigurðardóttir

0
18

Þóra, una advocada de Reykjavík, és requerida per Jónas, un antic client seu, per investigar una sèrie d’estranys successos, relacionats amb el món del sobrenatural que semblen estar afectant al complex hoteler de teràpies alternatives del que ell és propietari en Snæfellsnes.
Per complicar més les coses, el mateix dia de l’arribada de Þóra, Birna, l’arquitecta a la qual Jónas havia encarregat l’ampliació d’un ala de l’hotel, apareix brutalment assassinada, convertint inesperadament en un escenari sagnant el que semblava estar destinat a ser un lloc de repòs i tranquil·litat.
Quan la policia inicia les recerques, un dels principals sospitosos resulta ser el propi Jónas.
Convençuda de la innocència del seu client, Þóra tractarà de desentranyar la misteriosa mort de Birna i d’esbrinar si té alguna relació amb els relats de misterioses aparicions que circulen entre els empleats i clients de l’hotel.
Als pocs dies, un nou assassinat torna a commocionar a tots.
A poc a poc, i amb una gran minuciositat, Þóra, amb la inestimable ajuda del seu company Matthew, anirà reunint les peces d’un extraordinari trencaclosques que li porta a reconstruir la història dels antics propietaris de les terres on està situat l’hotel, en que el seu passat s’oculta un terrible secret, que algú sembla molt interessat a ocultar.
Però l’ombra dels antics pecats pot arribar fins al present, i el plor d’un nen sembla assenyalar el camí.

 

Más Datos del libro:
Título Lladre d’ànimes
Autor Yrsa Sigurðardóttir
Año Publicación 2005
Series Libro 2 en la Thóra Gudmundsdóttir serie
Formatos Epub, Mobi, PDF, Físico
Valoración Sin puntuación

 

Buscar Epub, Mobi, PDF en Google

Buscar Epub, Mobi, PDF en Bing

Buscar Epub, Mobi, PDF en Sitio de Descargas

Deja un comentario