Remei d’amor – Louise Erdrich

0
14

Els Kashpaw i els Lamartine són dues famílies índies nord-americanes, de la tribu dels Chippewa, que viuen en una reserva a Dakota del Nord.
Remei d’amor és la història dels destins entreteixits d’aquestes dues famílies entre el 1934 i el 1984, i és també la història d’un poble que l’home blanc ha desposseït de la terra, de la cultura i fins i tot de la llengua que li eren pròpies.
En aquesta novel·la, Louise Erdrich ens mostra, sense deixar de banda ni la cruesa ni la poesia, l’àrdua supervivència d’uns personatges espoliats i al caire del desarrelament.
Alguns són tenaços en la rebel·lió contra la injustícia, d’altres es resignen a una sort adversa, però sempre els trobem nedant entre dues aigües: la memòria d’un passat extingit i l’ofec en el consumisme més primari, el misticisme més exacerbat o la voràgine de fets com la guerra del Vietnam.
Al mateix temps, la tendresa que traspua la novel·la ens posa al davant les múltiples formes possibles de l’amor: l’escull inevitable de la carn, els lligams de la sang o la passió que només sap expressar-se en la infidelitat.

 

Más Datos del libro:
Título Remei d’amor
Autor Louise Erdrich
Año Publicación 1983
Series
Formatos Epub, Mobi, PDF, Físico
Valoración Sin puntuación

 

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Google

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Bing

Buscar y descargar Epub, Mobi, PDF en Sitio de Descargas

Deja un comentario